perjantai 21. marraskuuta 2008

1. kirjoitustehtava tehty

jeh! ensimmaisen kirjoitustehtavan sain valmiiksi ja viela olisi kolme (hieman pidempaa..) jaljella. aikaa kotiin lahtoon on kuitenkin "vain" kuukausi jaljella. tehtavanantona oli vertailla kahta Milesin eri aikoina tehtya levytysta kappaleesta "Four". oli oikein mukava vahan paneutua esityksien eroihin ja tehda pienta analyysia. huomasin myos oppivani jotain lisaa jazzin saloista, ainakin harmonian hahmottamisen tasolla. muutama kysymys on kylla opettajalle, joka on mahdoton jazz-intoilija, paikallaan, kun maanantaina kirjoituksen palautan.
ja lisaksi englanniksi esseen kirjoittaminen tuntuu luonnistuvan kuin itsestaan, koska wordin sanalaskuri hyrraa huomattavasti nopeammin kuin suomeksi kirjoittaessa.. ;) elakoon kaikki ne artikkelit ja irrallaan kirjoitettavat prepositiot!

vahan alkaa myos jannittamaan muutaman viikon kuluttua olevat soittokokeet, joissa pitaisi rummulla "saestaa" solistia ja harpun varressa esitella muutama soolokappale. no, onneksi on viela tuota reeniaikaa vahan jaljella. rumpu ei huolestuta niinkaan vaan tuota harppu. harppu on ehka maailman hankalin soitin.

viikonlopuksi ei talla haavaa ole sen kummempia suunnitelmia, paitsi sushia syodaan. ja ehkapa kavaistaan tutustumassa johonkin uuteen livemusapaikkaan muutaman stoutin verran.

Ei kommentteja: