keskiviikko 1. lokakuuta 2008

normi paiva

taalla taas. hivenen aikaa vierahtanyt, kun ei ole tuntunut olevan sanottavaa..

pikku hiljaa on alkanut arki muodostua. koulu alkoi ja sain haluamani kurssit, jotka sisaltavat mm. Miles Davisin vaikutusta jazz-maailmaan, kelttirummun ja -harpun soittoa, jazz harmoniaa ja "kirkonkellojen" tuntemusta. Luennoitsija ei valttamatta arvostaisi tuota "kirkonkellot" nimitysta, mutta parempaakaan kaannosta en tahan hataan keksinyt. Soitin on nimeltaan "carillon", jonka googlettamalla saa jo enemman infoa. Iirin kielen opinnot varmistuvat huomenissa ja toivon mahtuvani mukaan kurssille hivenen myohaisesta ilmoittautumisesta huolimatta.

Pubeissa on jonkin verran kayty lahinna katsastamassa tunnelmaa (=olut valikoimaa) ja kynttiloiden maaraa ja hyvin on tuntunut loytyvan. Pintti maksaa yleensa 3,70:sta ylospain, joihin rokkitunnit tekevat mukavan poikkeuksen. Vastapaata kotia loytyi myos hieno myymala, josta loytyy melkein kaikki maailman oluet(!), ja vielapa kohtalaisen edullisesti.
Keikkoja muutamia on tullut nahdyksi, joista erityisesti eilinen bluegrass/country tykitys, neli-viisi-aanisine lauluharmonioineen sai hymyn huulille. Tuli ihan katusoittomeininki mieleen, kun laulubreikit kajahtivat "oikeissa" kohdissa.. :) Allekirjoittanut hankki levyn allekirjoituksilla. Orkesterin oli nimeltaan "Southern Tenant Folk Union" ja sen loytaa netista, luultavasti, osoitteesta: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=67385520

Eilen myos katkesi muutaman viikon kestanyt lammin ja sadeton kausi.. tuli mieleen varoittelut taman maailman kolkan ilmastosta. Kova, puuskittainen tuuli ja sumumainen sateen tihku ovat suorastaan ylivoimainen torjuttava pelkalla sateenvarjolla. Sateenvarjojen raatoja taalta loytyykin kaduilta, kun ihmiset ovat huomanneet luonnon vahvemmakseen. Taitaa kohta olla myos Dublinista hankitun vitosen sontikan vaihtoaika..

Nyt pitaisi viela lahtea hoitamaan (toivottavasti viimeista) vaihtoon liittyvaa asiaa, johon liittyy kurssien rekisteroittamista ja lappusen faksaamista kotopuoleen. Sinne siis ja nakemisiin.

Ei kommentteja: