maanantai 13. lokakuuta 2008

viikon alku

taalla taas. viikko alkanut luennolla Miles Davisin elamaan ja vaikutukseen jazz- ja musiikkimaailmassa tutustuen. ihan hyva alku. sain myos pikkuisen jazzkarpasen pureman ja pitaa ilmeisesti muutama soolo blokata (so what:in trumpettisoolon otin jo viikonloppuna ja nyt tyon alla coltranen saxofoni osuus). luureissa ei tosin soi talla hetkella jazz vaan Airbourne, joka tulee australiasta ja kuulostaa mainiosti AC/DC:lta. perusrokilla ja pentatonisella asteikolla on aina paikkansa. levy menee ehdottomasti ostolistalle, ja nappaankin kantoon heti, kunhan vaan tulee kaupassa (tai cdon:issa) vastaan..

viime viikolla kavimme myos salsa-tunnilla(!) kokemassa hieman lattaritunnelmaa. tunti oli paikallisen intercultural-festivaalin jarjestama ja ilmainen. siita innostuimme sen verran, etta paatimme menna viela toistekin kokeilemaan salsan pyorteita.

taalla alkoi myos eilen viikon kestavat leffafestarit (eihan naissa kaikissa festareissa pysy edes mukana..), joten ilmeisesti luvassa on elokuvien katselua. ainakin joku mykkafilmi, jossa on livemusiikkia, pitaa paasta katsomaan. Pama aktiivisena ja leffojen ystavana riensi tietenkin toihin festeille eli luvassa on hieman helpotusta, muuten hivenen hintaviin, lippujen hintoihin.. ;)
sitten hieman triviaa: Paavieraana festeilla on Peter Greenway, jonka kasialaa on "The Cook the Thief His Wife & Her Lover", jonka joku varmasti tuntee, koska minakin sen tiedan. ;) viime vuoden avajaisgaalassa oli ensi esityksessa Coenin veljesten aikas pelottava (ja hieno) "No county for old men" ja tana vuonna vuorossa oli myos veljesten leffa "Burn after reading", joka varmasti kannattaa katsastaa, kun vastaan tulee. se siita triviasta.

nyt pitaisi lahta rientamaan iirin tunnille. ulkona onneksi on vaihteeksi aurinkoista. slàn.

Ei kommentteja: