keskiviikko 22. lokakuuta 2008

puola vs. saksa

ihmiset jostain syysta luulevat, etta olisin puolalainen tai saksalainen.. ehka vaalealla tukalla ja sinisilla silmilla on jotain tekemista asian kanssa ja taalla tuntuu myos olevan huomattavan paljon kyseisten kansallisuuksien edustajia. yhtaan suomalaista ei (onneksi) ole vastaan tullut.

vieraitakin on kaynyt. yhden yon kavi ystavamme Lisbe vierailemassa irlannin kierroksellaan ja toi muassaan kovin mukavia kuulumisia kotopuolesta. kotoisalla laitoksella ei aivan hirvittavasti tuntunut kurssitarjontaa olevan.. jospa kevatkaudella asiat olisivat paremmalla tolalla. kovasti oli orkestereita perustettu ja pitaa yrittaa sitten johonkin mukaan paasta (jos huolivat), kun palaillaan. kovin paljoa ei nahtavyyksia pystytty esittelemaan, koska itsellakin ovat hivenen hakusessa, mutta kaupungin yleisilmeesta nyt ainakin selvan sai ja hyvaa ruokaa, vaikka vaikeuksia meinasi ruokapaikan loytaminen tuottaakin: satuimme nimittain kadulle, jossa oli kiinalainen, 2 intialaista ja kallis italialainen ravintola (jonka suljimme laskuista) ja kaikki olivat jostain syysta kiinni. mitaan ilmoitusta ei siestan pidosta tai vastaavasta loytynyt.. perin kummallista. loysimme kuitenkin saman kadun toisesta paasta aukinaisenkin ravintelin. vaara siis ohi. jos nahtavyydet jaivatkin vahiin, niin kavimme kuitenkin oikein viehattavassa (joka on valittu vuoden perinnemusapubiksikin(!?) v.2003) pubissa kuulemassa -tietenkin - perinnemusa pitoista jamittelua, joka ottaa paikkansa joka maanantai-ilta. varmasti viela toistekin eksymme niille sijoille. ainakin seuraavien vieraidemme kanssa, jotka saapuvatkin sopivasti ensi sunnuntaina.. ;) voisi joku kerta ehka ottaa oman rummunkin mukaan, kunhan vaan muutamalla tunnilla viela kayn.. kop kop.

harpputunnin kanssa meni viela pienoiseksi saatamiseksi, kun luokka oli tuplabuukattu ja tulin yli ajetuksi huilucombon toimesta. pienta informaatiokatkosta havaittavissa opettajien suunnalta.. ;) no, yritan viela illemmalla luokkaan uudelleen. varaan kuitenkin huomenissa uuden ajan ja kyselen opelta minkalaiseen harppuun kannattaisi rahani sijoittaa. joka tapauksessa harppu olisi tarkoitus hankkia, joten sama kai se olisi tehda ensi tilassa. paasisimpahan noista "hivenen" turhauttavista harjoitteluaikaonkelmistakin..

Ei kommentteja: